-->

ФОТО: Мадона во Белград воодушеви 30 илјади луѓе

Во склоп на "Sticky & Sweet" турнејата, Мадона вчера настапи во Белград на Ушче пред 30 илјади обожаватели. Српските медиуми известуваат дека концертот беше полн час подоцна, бидејќи, наводно, кралицата на попот сакала ...

... "додатно да ја вжешти атмосферата и да ја натера публиката во уште поголема нетрпеливост.

Според првите реакцијии, шоуто кое започна со песната "Candy Shop", беше голем спектакл во кој до совршенство е извежбан секој чекор, а на сцената, меѓу другите нешта, продефилираа и бели олд-тајмери.
                                                                                              [ 25-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com