-->

Будење со вода на шега заврши со нокаут

Најсмешните шеги се секогаш оние шеги кои што не одат според планираното. Овој веројатно не можеше да испланира што ќе се случи.                                                                                              [ 31-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com