-->

Неуспешно ТВ интервју

Во оваа програма човекoт е интервјуиран за својата огромна колекција на чаши која што ја има собирано во изминатите 35 години. Најверојатно знаете што ќе се случи а ние само ќе ви кажеме што е ....

... крајниот резултат: човекот со микрофонот треба да бара нова работа а колекционерот треба да побара ново хоби.
                                                                                              [ 31-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com