-->

Неверојатни снимки од кошеви!

Овие момци се познати од порано по тоа што прават неверојатни снимки. Можеби им требало 20 пати за да изведат еден успех, но резултатот не може да остане не спомнат. Уживајте!


                                                                                              [ 04-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com