-->

Купете си пријатели на Facebook!

Австралиската интернет страница uSocial.net оваа недела им понудила на корисниците на Facebook нови пријатели со паричен надоместок.

Страница на Facebook нуди цела палета на услуги од пакети со 1.000 пријатели за 177,30 долари до 5.000 пријатели за 654,30 долари.

Можно е да се купи "поддржувачи" чиј број не е ограничен за цена од 177,30 долари за 1000 до 1.167,30 долари за 10.000 поддржувачи.

uSocial кој го опишува Facebook како "гигантска рекламна платформа", сугерира на комерцијален интерес за купување на пријатели.

- Со широк круг на пријатели на Facebook, имате цела група на пријатели со кого може да контактирате за рекламирање на она што го сакате", уверува интернет страната.

Facebook е "крајно ефективна маркетиншка алатка", се вели во изјавата на директорот на uSocial Леон Хил. - Единствениот проблем е тоа што понекогаш е тешко да се соберат заинтересирани. Тука ние интервенираме.


                                                                                              [ 04-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com