-->

Несреќен репортер паѓа во валкана вода

Тропската бура Џимена беснееше во Калифорнија овој викенд, и овој тип случајно прави длабок извештај за бурата, кој за несреќа завршува со паѓање во водата.


                                                                                              [ 09-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com